>

Saturday, June 23, 2012

Berakhir kisah kita. hewhew :)



Alhamdulillah.. 20 jun 2012 genap 2 sem a.k.a setaon jieha bergelar 1st year student for biomedic engineering course. so lepas nihh buley enjoy 2bulan lebihh you. hekhek. tak yah dah nak struggle belek2 buku semua cam study week ari tuhhh. busy, messy, gone like crazy semua ade haha. tu lah jadi nya kalo last2 minute baru nak study habihh. len kali jgn wat lagi ye jieha? huuu. so how was it kan, hurm as long as i'd tried my best, tawakkal is the best way. so acane result nanti i'll just redha. but of course i pray for my best. InsyaAllah.
sooo, kite tutup cite sal final exam nihh. 

Ni nak cite sal housemate housemate daku yang selame setaon a.k.a selame sem 1 and sem 2 jieha stay kat wang ulu, perthhgrillss nih. amboih terbelit-belit lidah yee. hee. perlis je actually. okayyh, since kitorang semua lain-lain course, so for sure la next sem kitorang takkan duk tempat yang same lagi. and chance nak jumpe each other tu memang agak tipis laa kann. actually kitorang abih exam 20 jun but we decide to hang out sesame dulu before balik 22 jun. see! kitorang rela balik lambat just to hang out together-gether, hee sweet tak sweet tak? hoho. and 21 jun lepas kitorang decide nak hang out sesame for the last time...
lepaklepak kat cmart arau jap then kitorang g makanmakan seafood kat kuala perlis..

                                                                                                                                                                    


tu laa mrs driver kitorang hehe . ENON  eh AINUN. :)

She's just like the mom in our house. hehe jangan marah enon. tapi memang betul laaa. Kalo rumah kotor especially. die la the first 1 yang akan merungut dan ajak kitorang sume samesame bersihkan rumah, dari sapu sampah sampai laa cuci tandas. hee. see, yang drive bawak kitorang g jejalan pun dye jugakkk kan. so, she deserved the mom title in our house kan. hewhew. tapi.. tapi hehe part yang paling lucu la selame dok ngan enon nih kan, time kitorang semua bangun rapat-rapat nak kul 7, and waktu subuh tu bape minit je lagi nak abihh, and jieha kejut die andddd die memang gelabah abihh. huhu.... 

apa ape pum. kalo takde enon kat rumah tu memang sunyi jugak laa rumah tuu. sebabbb enon la yang selalu nye membingitkan suasane rumah selalunyeeee~ hee. tambah tambah lagi bile ade je pendatang yang tak diundang macam lipas or whatsoever, enon ni la peneman jieha lari sekeliling rumahh. tapi, tahap ketakutan dan kegelian jieha kat benda benda tu sume sikit jela jika nak dibandingkan ngan enon nihh. hehe. betol tak betol tak enonnn?
okehh, so enonn, thanks for everything and sorry if i ever made mistakes :) good luck in ur life and i hope you will meet someone who deserves for you and appreciate you better than him okayy. one more, don't be too garang yeee :P

yang miss baju pink tuh plak isdayanyi . ISDAYANTI

hehe. and we just called her is. is nih plak radio tak berbayar kitorang tao. hoho. die kalo die minat je sesuatu lagu uhh for sure die duk ulang ulang banyak banyak kali. kan is kan? and yang paling takley lupe time lagu aishiteru tengah tengah hot dulu. tiap-tiap hari confirm lagu tuhh is duk ulang-ulang. sampai jieha yang takpenah hafal lirik lagu tuh pum bley ingat, hekhek

and is nih jugakk barang2 die banyak nak same ngan jieha tao. jieha ade baju gmbar beskal wane biru, is ade jugakk. is ade baju tydo wane kelabu jieha ade jugakk. banyak laaa persamaan barang2 kitorang. and enon selalu ckp jieha copycat is.  actually that's how we are. kitorang memang sweet enon. jangan jelesss. :P

for is, thanks also and forgive me for everythingg. don't easily give up for what are you aiming for. choose the right person for you. and jangan bergosipp kuat-kuat sgt yeee, nanti busted macam hari tu yang hampir hampir busted. hoho. ingat tak?


ni lak AISAHH

Ecah name manje die. hekhek. Die la yang selalu duk kejut kitorang bangun semayang Subuh. Tapi, yang plik nyee, die selalu kejut by call or sms, padehal kitorang satu rumah jee. heehe. Papepun, thanks aww aisah. Aisah ni school dye dekat je ngan school jieha. kampus kitorang same kat Pauh. so, senang jela kalo nak jumpe aisah pasnihh.

 Dye jarang ade kelas since sem ni die amik sikit je subjekk, so die la yang selalu duk umah jage rumah kan. 
kalo kadang-kadang jieha lupe bawak kunci umah, die la satu-satunya harapan jieha since ktorang duk berempat je. enon ngan is selalunya balik lambat jugakk laa.

and Aisah,  pasnihh takley da la nak jumpe ngan abang air ye? takde da la air special untuk aisah. hewhew. take care and jgn stress2 coz i know you''ll be facing many tough subjects soon rite. good luck and sorry for everything okay?


naknak interframe jugakk :)


                                                                                                                                                                    



don't forget our moments ye housemate housemate sekalian. that biawaq besaq yang muncul time kitorang makan makan mase kat kuala perlis memang jieha ingat sampai bilebile. mane tak nye, hebohhh satu medan selera pabila biawak bapak besar buaya tu muncul. haishhh sampai arini jieha ingat biawaq besaq tuhh duk libaslibas ekorrr.

hurm. so that's the end of our hang out. tapiii. esoknyeee. 22nd june of 2012. tiba mase untuk jieha kuar ngan cik abang bulat tuhh . hehe. tade tempat menarik lagi dahhh nak pegi. so kuala perlis jugakk laa jadik pilihan.


ececehh..


makan makan mehh


*peace*

and finally 23rd june. tibala mase nye jieha balik kampung. balik kelate woo. ngan bawak beg beg besar gedabak. kotak kotak macam nak lari rumah. cik bear yang kene bawak balik jugak. separuh kete penuh ngan barang kitorang. amekaw.



tata :)


4 comments:

  1. wahhh , sekejap je da stahun kn . hehe akk , sja nk tnye , best tak biomedical engineering ni ? dy buat medical equipment kn ? part mna rasa paling susah sal biomedic engine ni?

    ReplyDelete
  2. bagi jieha best gak, sbb dye ade biology and physics jugak. mase 1st year jieha de blaja human anatomy and mostly engineering subjek. human anatomy just kene rajin hafal jela and so far rasenye subjek2 engineering tu la mencabar sikit, next sem pun same. eyja nk smbong blaja eh?

    ReplyDelete
  3. so sweet la both of u..
    :)
    muke cam same jee..
    jelesnye..hikhikhik :)

    ReplyDelete