>

Wednesday, November 21, 2012

3 hari bershopping . Whoah ?

Assalamualaikum 

Ni cerita minggu lepas punya . Tapi biar laa nk update jugakk . Tak kira la . Hihiks . Minggu lepas cuti Deepavali , seminggu cuti . Tapi kite tak balik Kelantan pun . Kononnya nak study nak cover balik sem ni punya subjek .Kononnya . Kenyataannya ? kihkih . First day , pagi -pagi lagi pergi jalan - jalan kat padang besar dengan Mr Bulat kite . Ingat nak pegi kejap je , nak balik nanti nak bukak buku , haha tup tup petang baru sampai rumah . Sampai rumah je , mandimandi lepaklepak , online dan 2 jam kemudian , tengok movie dan 2 jam kemudian movie lagi dan 2 jam lagi movie lagi . Sampai la tertido kepehnatan . Aduhai . Boo me =.=
from padang besar. kiut miut tak tak ?


Hokay , itu cerita hari satu .Kemudian , hari seterusnya , *macam karang essay zaman sekolah dedulu je . Again, keluar pagi pagi . Dengan Mr Bulat saya tu lagi . Hiii . Dari Kangar kami ke Sungai Petani semata mata nak pergi MPH Bookstores . Actually jieha dapat voucher MPH RM200 yang Unimap bagi . So, disebabkan kat Sg Petani je ade MPH yang paling dekat , kami terpaksa la pergi ke sana . 2jam jugak nak sampai situu haa . MPH tu ade kat TESCO Sg Petani . sampai je terus cari , bile jumpe . Rase nak gelak pun ada gak , MPH tu besar ciput je . Jieha ingat nak beli stationaries skali, tapi haha . even eraser pun takde jual kat dalam MPH tu >.< . memang tak berbaloii. Aigoo~

So, alang-alang dah pergi jauh , kami decide nak geledah semua mall yang ade kat Sg Petani . Gila kah ? hihiks . Lepas Tesco, pergi Village Mall sebelah Tesco je . Nothing much but okayy la .
Then , jalan on the way balik ke Alor Star pulak kami nampak ade Cmart Premium baru bukak . Singgah situ dulu . Huu . Besar jugak, ramai orang . Best la kalau nak shopping situ . Lepas tu lepas tu g cinema . Tengok Istanbul Aku Datang ! Oh ha sweet habaq hang .



kat atas ni scene yang paling saya sukedalam Istanbul Aku Datang tu . Eh ?

Mase on the way balik ,kat Alor Setar singgah Tesco kat situ sebab nak makan Big Apple . Mengidam.Hikss

Okay next . 3hari berturut-turut, dahku berjimba . Yang ni kuar dengan teman teman yang tak balik jugakk . Pergi jalanjalan kat Pekan Rabu lepas tu City Plaza . 




Alor Star Mall pulak . Saya yang taip entry ni pun rase nak muntah mall, mall, mall . Lastly, malam dinner kat kuala perlis .



The end .

p/s : dan cuti saya habis dengan begitu saja . study tidak . assignment tak siap ! okayyy

No comments:

Post a Comment