>

Wednesday, July 10, 2013

Sejuta Kata Semanis Kurma . eh ?

Assalamualaikum ♥

Fuh . Berabad dah tinggal blog nih .. Malas punye pasal . hii . hari nih tibe - tibe ade mood nk updateee . Banyak bendee sebenarnya nak abadikan dalam blog kite ni , tapi apakan daya , nih blog jeee , bukan diary kannn .

nak intro gambar takde motip dulu satu boley ? huuu nahh



Actually , jieha cuti sem skang nie . And hari ni , result Sem 4 kuar , em sebenarnya ade peningkatan compare tu Sem 3, but kurang dari Sem 1 and Sem 2. Tapi takpelah , jieha terima and syukur Alhamdulillah still above 3 pointer :) Tinggal lagi baki 2taon jee jieha kat unimap tu nak complete kan degree .  Lepas tu , boleh la nak plan kawin , ehh ? belum belum . hikhik hamboii ! 

Cuti nih sampai bulan 9 so cam biase jieha kerja part time . Tapi kali nih bukan kat mall macam duluu , jieha kerja ngan celcom . hee , takde la boring and penat cam dulu . Kerja pun kejap je , kerja as a team and pegi mane - mane event kat company or government . Jieha kerja under celcom biz punye pakej , so kena deal ngan corporate or business type punye customer . Encik Bulat kite pun join jugak, satu team ngan kite . hewhew



Porta wifi pon adee ~


buat mase skang nih device price tuh actually free ,  porta wifi bleh guna sampai 5 orang :)
cehh , iklan sat tadi yee kome . 



nahh . malas pulak nak taip panjang - panjang ni . hii . 






omma :)


ni ha . ce tengok budak bawah nii . kikiki



takde motip entry kite kali nihh . hehee . papepun ~ selamat menyambut bulan ramadan :)

 psstt // esok lepas sahur nak gerak g melaka ngan family . doakan kami selamat sampai ...



No comments:

Post a Comment