>

Thursday, May 1, 2014

OAT CHOCO CHOCOLATE

Assalamualaikum❤

hye dearies


oat chocolate choco~ biskut oat yang disalut dengan white choco. best sgt. sape tak try lagi kena try la. biskut ni tengah hot sekarang. sebabnyee, sedap kott. plus banyak sangat khasiat makan biskut oat ni.

Tinggi kalsium plus rendah kalsium. Oat ni dapat serap lebihan kolestrol jahat dalam tubuh yg bahaya untuk jantung kita. So sesuai sangat la untuk org yang nak berdiet, kanak-kanak, nak buat breakfast. Makan banyak pun tak perlu risau macam snek ringan yang lain.

snek ni pun sesuai jugak untuk buat goddies, door gift or etc sebab packaging die memang lawa, colourful.

so ape lagi , jum la order sebelum out of stock :)

contact us for best price okay.

whatsapp eyra - 01129201012